Osallistamme koko tiimin tuotteidemme suunnitteluun

Olemme Bitcompilla ottamassa käyttöön uusia käyttöliittymän suunnittelun työkaluja joiden avulla pystymme osallistamaan koko tiimin tuotteen suunnitteluun projektin ensimetreistä lähtien.

Vaikka käyttöliittymäsuunnittelu usein mielletään AD:n tai graafisen suunnittelijan luovaksi työksi on kysymys paljon suuremmasta kokonaisuudesta. Parhaan mahdollisen esteettisen kokemuksen sijaan meillä Bitcompilla suunnittelussa etusijalla on asiakkaan todellisen ongelman ratkaisu, sekä ensiluokkaisen käyttökokemuksen tarjoaminen oikealle kohderyhmälle. Kun tuomme koko tiimin eli käyttöliittymäsuunnittelijat, backend kehittäjät, frontend kehittäjät, palvelinosaajat, testaajat, asiakkaan, sekä projektipäälliköt saman pöydän ääreen, pystymme toimimaan läpinäkyvästi ja luomaan yhtenäisiä, sekä toimivia tuotteita.

Uudet työkalumme mahdollistavat nopean prototyypin toteuttamisen ja reaaliaikaisen palautteen keräämisen. Uusi malli mahdollistaa nopeat muutokset ja helpon kommunikaation kaikkien osapuolten välillä. Etenkin tärkeimmän eli kriittisen palautteen kerääminen on alkuvaiheessa tärkeää, koska voimme reagoida muutoksiin ennen kuin ohjelmointi on alkanut. Tämän lisäksi saamme tiedon kulkemaan läpinäkyvästi koko tiimille reaaliajassa jolloin kaikki osapuolet ovat jatkuvasti tietoisia siitä missä mennään.

Prototyypin valmistuttua pystymme ennen ohjelmoinnin alkua toteuttamaan käytettävyystestauksia yhteistyössä loppuasiakkaiden eli todellisten käyttäjien kanssa. Tämä tiedon kerääminen kentältä avaa tiimin käsitystä siitä onko suunnittelussa onnistuttu ja mitä tulisi muuttaa ennen ohjelmoinnin aloittamista.

Halutessasi lisää tietoa uusista toimintatavoistamme ole yhteydessä niin kerromme mielellämme lisää!