ForestKIT Go-sovellus julkaistu

Bitcompin tuottaman TAPIO ForestKIT-sovelluksen laajennusosa ForestKIT Go-maastosovellus julkaistiin tammikuun lopussa ForestKIT-käyttäjäpäivillä Kuopiossa. Go –mobiilisovellus tulee korvaamaan aikaisemman Field-maastosovelluksen kevään 2018 aikana.

”Uusi Go-lisäosa on kaivattu ja hyvin suunniteltu sovellus. On hienoa saada maastoon käyttöön hyvä työkalu, jossa on monipuoliset taustakartta-aineistot. Arvostan myös verkottoman käytön mahdollisuutta, jota voi käyttää puustotietojen syöttämiseen myös heikkojen verkkoyhteyksien alueella”, kertoo sovellukseen käyttäjäpäivillä tutustunut Markku Mehtätalo Silvat Metsätieto Oy:stä.

ForestKit Go-sovelluksen avulla käyttäjä pystyy tarkastelemaan ja kerämään kuvioittaista metsävaratietoa suoraan älypuhelimella. Metsätöissä huomioitavat luontokohteet on helppo päivittää metsäsuunnitelmaan suoraan maastossa. Metsävaratieto liikkuu vaivattomasti toimistolla käytettävän ForestKIT-pääsovelluksen ja maastossa käytettävän ForestKIT Go -sovelluksen välillä. Taustakartat ja -aineistot voi tallentaa suoraan maastossa käytettävän laitteen muistiin, jolloin verkkoyhteyttä ei tarvita. Sovellus toimii Windows- ja Android-käyttöjärjestelmissä.

Tapio vastaa ForestKIT-sovelluksen ja sen lisäosien myynnistä. Lisätietoja löydät TÄÄLTÄ.