WoodsApp -palvelu tuo koko Suomen avoimen metsävaratiedon toimijoiden hyödynnettäväksi

Bitcomp on julkaissut avoimeen metsävaratietoon perustuvan palvelun puun ostajille ja metsäpalvelujen tarjoajille. WoodsApp on Suomen ensimmäinen palvelu, jossa koko maan kattava, avoin metsävaratieto on helposti toimijoiden hyödynnettävissä.

Olemme yhdistäneet avoimen metsätiedon ja muut tarpeelliset kartta-aineistot helppokäyttöisiin hakutoimintoihin. Palvelumme toimii myös mobiililaitteilla ja se on tarkoitettu kohteiden etsimisen lisäksi myös maastokäyttöön. Kartan piirtotoiminnot, valokuvien tallennus ja omien merkintöjen tekeminen tukevat leimikon suunnittelua ja tarjouslaskentaa.

Palvelussamme on käytettävissä Suomen Metsäkeskuksen metsävara-aineisto koko Suomesta eli lähes 12 miljoonaa metsähehtaaria ja 85 % yksityismetsien pinta-alasta. Huolehdimme kaikkien aineistojen ajantasaisuudesta ja esimerkiksi tehdyt metsänkäyttöilmoitukset näkyvät palvelussamme.

Uskomme, että palvelumme parantaa merkittävästi puukaupan ja metsänhoitopalvelujen tehokkuutta. Oikeanlaiset kohteet on helppo löytää ja asiakashankintaa voidaan helpommin keskittää esimerkiksi puun käyttöpaikkojen läheisyyteen tai kaluston sen hetkiselle toiminta-alueelle.

Ratkaisumme taustalla on tuotestrategiamme ja sovelluskehityksen uusimmat teknologiat. Palveluidemme ylläpidettävyys ja tehokas jatkokehittäminen pohjautuvat pilviarkkitehtuuriin, integroitavuuteen ja uudelleen käytettäviin komponentteihin ja mikropalveluihin, joita voidaan käyttää laajasti koko liiketoiminnassamme. Tulemme panostamaan merkittävästi WoodsApp -palvelukokonaisuuteen myös tulevaisuudessa. Yhä tarkemmaksi ja monipuolisemmaksi kehittyvä metsävaratieto mahdollistaa tulevaisuudessa todellisen täsmäraaka-ainehankinnan ja metsäpalveluiden tarjonnan.

Lisätietoja:
https://bitcomp.com/woodsapp/

Myyntijohtaja Jani Heikkilä
040 6828821, jani.heikkila(at)bitcomp.fi

Tuotejohtaja Reijo Mykkänen
040 662 4074, reijo.mykkanen(at)bitcomp.fi