WoodsApp löytyy nyt Google Play -kaupasta

Karttapohjainen metsätietojärjestelmä WoodsApp on nyt saatavilla myös sovelluskauppa Google Playsta. Pääset sinne TÄSTÄ linkistä

WoodsAppin mobiiliominaisuuksissa on panostettu keveyteen ja helppoihin karttatyökaluihin, jotta maastossa työskentely olisi mahdollisimman vaivatonta. Puhelimen paikannustoiminnan avulla käyttäjä näkee sijaintinsa kartalla ja pystyy tekemään merkintöjä ja muistiinpanoja sopivista kohteista suoraan kartalle. Merkintöihin voi liittää kuvia tai dokumentteja suoraan puhelimesta.

Avoimen metsävaratiedon lisäksi käyttäjä pääsee hyödyntämään monipuolisia kartta- ja paikkatietoaineistoja. Esimerkiksi kiinteistörajat, metsänkäyttöilmoitukset, teemakartat ja tärkeät luontokohteet löytyvät jokaisen WoodsApp-käyttäjän aineistovalikosta.

Tustustu WoodsAppiin tarkemmin sovelluksen omilla nettisivuilla .