Tapani Stjernvall Bitcompin toimitusjohtajaksi

Tapani Stjernvall aloitti Bitcomp Oy:n toimitusjohtajana 1.9.2018.

”Olen todella innoissani tästä tilaisuudesta lähteä kehittämään tätä hienoa yritystä ja sen tuotteita”, Stjernvall kertoo.

Bitcompin perustaja ja nykyinen toimitusjohtaja, Jarmo Oittinen, jatkaa yrityksen hallituksen puheenjohtajana ja osallistuu jatkossakin Bitcomp Oy:n strategiatyöhön, sekä etenkin kansainvälisiin yhteistyöhankkeisiin ja konsernin Puolan ja Saksan yhtiöiden strategiseen johtoon.

”Haimme Bitcompiin johtajaa, joka pystyy ymmärtämään ja jakamaan kanssamme sen vision johon suuntaan haluamme yhtiötä kehittää. Löysimme onneksemme johtajan, jolla on kokemusta sekä IT-yhtiön myynti- ja johtotehtävistä, että ymmärtämystä myös luonnonvara-alalta. Stjernvallin vahva osaaminen tulee varmasti hyödyttämään nykyisiä asiakkaitamme ja tuo meille myös näkemystä uusien toimialojen ratkaisuista”, toteaa Oittinen.

Stjernvall siirtyy Bitcompiin pörssiyhtiö Etteplanista, jossa hän on toiminut tähän saakka Soikea Solutionin liiketoimintajohtajana. Stjernvallilla on lähes 20 vuoden kokemus IT-yritysten tuotekehitys-, myynti- ja johtotehtävistä. Hänellä on myös mittavasti kansainvälistä kokemusta.