Bitcomp yhteistyöhön Veto Esportsin kanssa

Bitcomp ylpeänä ilmoittaa aloittaneensa Veto Esportsin yhteistyökumppanina. Pitkät perinteet omaava, jo vuonna 1934 perustettu urheiluseura sai oman esports-jaostonsa virallisesti huhtikuussa 2019. Uudet avaukset perinteikkäässä kentässä saavat luonnollisestikin lämmön läikähtämään sydämissämme, joten olemme suurella ilolla tukemassa Vetoa uuden toiminnan käynnistämisessä!

Veto Esports -joukkueen peli on Counter Strike: Global Offensive (lyhennettynä CS:GO) ja joukkue pelaa kolmessa kovatasoisessa sarjassa: uudessa suomalaisessa pääsarjassa Telia Esports Seriesissä (TES), kotimaisen Finnish Esports Leaguen (FEL) haastajaliigassa sekä eurooppalaisessa ESEAssa. Vaikka joukkue on nuori, se on hyvässä nosteessa, ja periksiantamattomuudella ja uutteralla työllä sarjapaikkansa ansainnut Veto onkin ilmoittanut haluavansa haastaa kovimmatkin vastustajat kaikissa mahdollisissa tilanteissa.

Esimakuna kyvyistään Veto aloitti viime viikonloppuna FEL-urakkansa voitokkaasti raivaamalla tiensä karsintojen läpi haastajaliigaan. Kyseessä on FEL:n toiseksi kovatasoisin sarja, jossa pelaa yhteensä kymmenen joukkuetta.

TES-liigan osalta osa Vedon peleistä on nähtävissä Sub-kanavalta sekä MTV-palvelusta (aiemmin Katsomo). Lisäksi niin TES- kuin FEL- ja ESEA-ottelujakin tullaan striimaamaan Twitch-palvelun kautta. Parhaiten Vedon peleistä kartalla pysyy seuraamalla Instagramia, josta joukkue löytyy tunnuksella @vetoesports.

Seuraava ottelu Vedolla on Telia Esports Seriesissä huomenna tiistaina 30. huhtikuuta klo 19:00 Menacea vastaan – otteluaikataulu ja joukkuekokoonpanot ovat nähtävissä täällä. GLHF!


JULKAISSUT