WoodsApp laajeni Premium-versioon

WoodsAppista on nyt saatavilla alkuperäisen Basic-version lisäksi Premium-versio. Siinä missä Basic tukee kattavasti erilaisten metsätiedoista kiinnostuneiden toimijoiden tarpeita, tehostavat WoodsApp Premiumin ominaisuudet puolestaan etenkin isompien puunosto-organisaatioiden toimintaa. Ominaisuus- ja aineistoerojen lisäksi suurin ero kahden järjestelmän välillä on, että tarkastelun lisäksi Premiumista voidaan myös siirtää tietoja ulos toiseen järjestelmään.

Vuoden alussa käyttöön tulleet Premium-ominaisuudet mahdollistavat sovelluksen hyödyntämisen tiiviimpänä osana puunostajan päivittäistä työtä. Niiden ansiosta avoimen metsätiedon pohjalta suunnitellut leimikot on mahdollista viedä jo maastosta valmiiksi tarjouspohjaksi omaan metsäjärjestelmään. Siirtymään saadaan tällöin mm. kuvion perustiedot, puustotiedot ja hakkuuehdotukset arvioituine puutavaralajikertymineen. Tietoa voidaan myös rikastaa maastossa tehtävillä merkinnöillä, kuten suunnitelluilla varastopaikoilla, jotka saadaan kulkemaan saumattomasti tarjouspyynnön mukana toiseen järjestelmään. Lähiaikoina paikkamerkintöjen tekoa laajennetaan myös GPS-jälkien tallennukseen, jolloin mm. leimikon rajauksen tekeminen onnistuu vaivattomasti.

Uusien ominaisuuksien lisäksi Premiumin aineistot ovat entistä kattavammat. Premium-aineistoihin kuuluvat muun muassa muutostulkinnan karttataso sekä satelliittikartat. Nämä mahdollistavat esimerkiksi metsätiedon laadun ja ajantasaisuuden tarkastelun ilman kalliita maastoreissuja.

Ensimmäisiltä käyttäjiltä on jo saatu positiivista palautetta WoodsApp Premiumista. Sitä on kehuttu helppokäyttöiseksi sekä hyvin käyttäjiään palvelevaksi. Erityiskiitosta on kerännyt mahdollisuus siirtää kuviotiedot suoraan maastossa järjestelmiin.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja:

Elina Koskimäki

Elina Koskimäki

Tuotepäällikkö

+358 40 681 7232
elina.koskimaki@bitcomp.fi

Tarjoamme ilmaisen tutustumisjakson WoodsApp Basiciin

Kokeile Basic-versiota veloituksetta
täyttämällä lomake – tutustuthan myös tietosuojaselosteeseemme.

KOKEILE
VELOITUKSETTA