eMetsä mobiilille tunnustusta Suomen Digimenestyjät -tutkimuksessa

Bitcompin yhteistyökumppani Stora Enso palkittiin parhaana B2B –yrityksenä Suomen Digimenestyjät-tutkimuksessa. Viidennen kerran järjestetyn tutkimuksen tulokset julkistettiin 7.11.2017. Arvionnissa erityismaininnan sai puunhankinnan eMetsä Mobiili –sovellus, jonka Bitcomp on toimittanut Stora Ensolle. eMetsä Mobiili on sovellus, joka tuo metsäsuunnitelman, kartat ja paikannuksen metsänomistajan mobiililaitteeseen.

”Palkinto kertoo, että olemme Stora Ensossa kehittäneet oikeita kokonaisuuksia digitaalisissa kanavissa. Olennaista on kertoa niistä asioista, joita asiakkaat, tässä tapauksessa metsänomistajat, haluavat tietää seuraamiensa kanavien välityksellä”, sanoo Stora Enso Metsän digitaalisten kanavien päällikkö Marko Kari.

Voit lukea koko jutun täältä: UUTINEN DIGIMENESTYJÄ -TUTKIMUKSESTA

Tutustu eMetsä mobiilin referenssisivuillamme tai eMetsä mobiilin omilla sivuilla.

Bitcomp onnittelee!